Домашен комбайн за дома

През лятото хората с удоволствие стоят до късно на терасата и се наслаждават на спокойните вечери и слънчеви лъчи до късно. Грилът в допълнение с всеела компания, доставя истинско удоволствие, особено ако изберете най-добро място за него.

02a9df7e776186f1befef28f5ae1722e9f2569a2Макар лятото да е вече отминала тема, то добре е да мислим за него с перспектива. Идеите за идното лято за храна, която ни дарява всичко, от което се нуждаем през дългата и студена зима. Как да освежим интериора на дома, да обновим градината с къртене на тераса и двора и така да имаме изключителна почивка, научете сега:

Много подходяща идея за летните партита и семейни вечери е направата на барбекю. За целта ще се нуждаете от подвижен бар, благодарение, на който гостите ви да се глезят подобаващо с различни ястия и напитки.Всичко, от което може да се нуждаете за едно градинско парти, може да събере на едно място грил прибори, чаши, напитки и чини. Чудите се как, а името му е „домашен комбайн“. За целта в чекмеджетата му може да съхраните дори въглища за барбекюто. Вижте и за начините на извозване на строителни отпадъци с контейнери.

Грилът може да е изработен от печени тухли за стена или клинкери. Най-често в търговската мрежа могат да се намерят размери 71/115/240 мм. стандартни и 52/115/240 мм. малки. Преди да започнете изграждането на грила, трябва да помислите за подходящо място. Не е добра идея разположението му да е на тераса. Във всички случаи обаче е важно да се изгради стабилна бетонна основа, която да осигурява необходимата стабилност.

Основата а такава подвижна конструкция е огнеупорен сандък. Ваната за въглища може да се изработи и самостоятелно или да купите такава. За целта съобразете размерите на стария сандък, който възнамерявате да превърнете в пръв помощник за двора. Най-важното е да съобразите изискванията за безопасност. Подвижният грил се укрепва посредством срещуположни разделители на  преградните стени, както и с преградни плотове. Двете големи U- образни странични стени, осигуряват допълнителна стабилност. С форма по кърти чисти и извозва, всичко това може да стане много лесно

Подобни Публикации

  • 90
    Защитата от яркото слънце и големите горещини през цялото лято е тема, номер едно. Към този проблем се подхожда с още по-голямо внимание, когато става дума за южната част от къщата ни. Тенти, обаче не се продават на метър. Такива трябва да бъдат специално изработени.
  • 82
    Немотията и неволята ни карат да ставаме изключително креативни и изобретателни. Вече се научихме да пестим от храна и дрехи, от излишни разходи за забавления, от транспортни разходи. Но знаете ли, че е напълно възможно да спестяваме и от банята? Ако не сте го знаели до сега, днес е вашият…
  • 81
    Редица са фирмите днес, които предлагат услуги кърти, чисти, извозва. Това е страхотно, че има голям избор, но дали да се доверим на фирмите? На коя точно да се спрем и как да я намерим. Първият вариант е чрез каталозите на бизнес фирмите намиращи се на територията на областта. Другият…

За Мен

Здравейте, казвам се Люси Попова  и  върша работата си от дома си. Имам две котенца и две прекрасни деца. Харесва ми да си пия кафето късо и силно, порциите ядене - здравословни, коктейлите - студени и семейството ми винаги около мен. Обичам домът ми да е веинаги организиран и подреден, спомените ми пресни, снимките-  в рамки, почивките-дълги и далечни, да релаксирам на безкраен пуст плаж, да нося удобни и стилни дрехи, сърцето ми да е винаги изпълнена с вълнение, а душата ми спокойна. Пиша за всички тези неща, които обожавам, всички неща, които ме описват. Аз съм този блог.  

Моите Линкове

Категории

Контакти

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Pinterest Widget Plus

Профил в TWITTER