Зимното дамско палто – цвят, стил и материя

palta-damskiВече сме напълно в зимния сезон и няма как дамите да не са подготвили своите зимни палта, които трябва да им топлят, но същевременно да са елегантни, стилни и разбира се, да им бъде удобно. На мода през зимата на 2016/2017 са дамските палта до коленете, поне това се появи директно от модните подиуми във физическите магазини и в онлайн-каталозите на големите марки в европейската мода.

 

Известно е, че цветът на зимното дамско палто никога не се откроява с излишна показност. Това се дължи най-вече на материята, която е в основата на тази толкова необходима зимна дреха. В този смисъл, когато на мода е камилската вълна, то тогава съвсем естествено е цветът да гони нюансите на този вид  материя. А за този зимен сезон, предложенията за палто от чиста камилска вълна са в изобилие.

 

Друг силен тренд в зимния сезон, свързан с дамските палта е комбинацията от вълна и кашмир. При тях обаче има по-голямо разнообразие на цветове, които варират от черното, стигат до светлите тонове, но има и достатъчно много предложения в стил каре. Други силни трендове за този сезон се открояват палтата от алпака и вълна, и вълна и плат ангора. На общия фон, сякаш в колекциите за тази зима или поне това, което се появи в магазините като нови предложения, се открояват черните и елегантни тъмни дамски палта.

 

Разбира се, че всяка дама, има право сама да избере своето дамско палто, което както казахме е изключително важна зимна дреха. Като цвят може да бъде предпочетен всеки, който пасва на характера на дамата и на стила, който предпочита за обличане. При материите нещата стоят по-сложно, защото за тях се изисква познание, а и различните материи имат различни способности, що се отнася до това да топлят и да осигуряват нормални функции на тялото в студеното време.

Източник: http://e-obuvki.com/

 

Подобни Публикации

  • 82
    По своята същност дървениците биват над 90 вида, но в най-честия случай, тези, с които се сблъскваме са т.нар. креватни дървеници. Тяхното име не е случайно - насекомите се настаняват в матраци, в рамките на леглото, в меката мебел, в диваните и постелките и в самите завивки, в които спим.…
  • 80
    Ако влагата в домът ви мъчи по всяко време на годината. Ако не може да установите теч или пропукване на тръби в стени е основния проблем, то добре е да потърси веднага специалист. Този вид ремонтни работи има своите специфики и не бива да се отлага във времето. Водата тихо…
  • 79
    Много потребители, които притежават къща в провинцията си задават въпроса, коя е най-подходящата дограма за техния дом. Разбира се, няма еднозначен отговор на този въпрос, тъй като на пазара се срещат три основни вида дограма, която може да използвате. Вие преценявате дали да закупите дървена, алуминиева или PVC дограма, като…

За Мен

Здравейте, казвам се Люси Попова  и  върша работата си от дома си. Имам две котенца и две прекрасни деца. Харесва ми да си пия кафето късо и силно, порциите ядене - здравословни, коктейлите - студени и семейството ми винаги около мен. Обичам домът ми да е веинаги организиран и подреден, спомените ми пресни, снимките-  в рамки, почивките-дълги и далечни, да релаксирам на безкраен пуст плаж, да нося удобни и стилни дрехи, сърцето ми да е винаги изпълнена с вълнение, а душата ми спокойна. Пиша за всички тези неща, които обожавам, всички неща, които ме описват. Аз съм този блог.  

Моите Линкове

Категории

Контакти

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Pinterest Widget Plus

Профил в TWITTER