Интерактивна мода – предложения все по-близо до потребителите

modaВисшата мода днес е все по-близо до мъжете и жените, които биха искали да знаят какво се случва на модните подиуми. Ако преди това беше начинание само за избрани, то днес чрез интернет интерактивни медии, всеки потребител може буквално да гледа на живо какво се случва на модни шоу презентации, на модни пазари, които показват висшата мода и я правят достъпна. Социалните медии също се  намесват там където най-различните дизайнерски решения за облека и дрехи имат нужда от своята популяризация и лесен път до крайния потребител.

 

Интерактивната мода е възможност за вдъхновение за всички поколения. Младите момчета и момичета, които могат да се интересуват от тенденциите във висшата мода или в по-ортодоксалната такава (тази, която влиза по-бързо в магазините), получават възможност да се информират и да решат дали да следват тенденциите и какво да правят с личния им избор на дрехи, обувки, модни аксесоари и т.н.

 

Интерактивната мода значи моментален достъп до най-големите модни подиуми, до начина, по-който се създава цяла една световна индустрия. Освен чисто суетната част, свързана с моделите и авангардните костюми, с клюките и папараците, този достъп е страхотен начин за възприемане на богата обща култура относно съчетанията на облеклото, които могат да се превърнат в част от нашия гардероб. Не едно или две вдъхновения от модния подиум са се превръщали в модно течение именно благодарение на хората от улицата.

 

Можем да се вгледаме в съвременното хипстърско течение, което  не е толкова модно течение, колкото културен феномен, но можем да видим как в облеклото има се съчетават различни идеи, които съвсем спокойно можем да си представим, че са се появявали на модния подиум. Обувки и панталони, ризи и кубинки, очила и блузи, шапки и якета. Страхотни и понякога неприемливи решения, които определят цяло едно течение сред младежите по света. Това е начинът лесния достъп до мода да е все по-близо до потребителите и да им служи като доза вдъхновение за личния гардероб.

Източник: http://e-alexandra.com/

Подобни Публикации

  • 83
    По своята същност дървениците биват над 90 вида, но в най-честия случай, тези, с които се сблъскваме са т.нар. креватни дървеници. Тяхното име не е случайно - насекомите се настаняват в матраци, в рамките на леглото, в меката мебел, в диваните и постелките и в самите завивки, в които спим.…
  • 80
    Ако влагата в домът ви мъчи по всяко време на годината. Ако не може да установите теч или пропукване на тръби в стени е основния проблем, то добре е да потърси веднага специалист. Този вид ремонтни работи има своите специфики и не бива да се отлага във времето. Водата тихо…
  • 79
    Много потребители, които притежават къща в провинцията си задават въпроса, коя е най-подходящата дограма за техния дом. Разбира се, няма еднозначен отговор на този въпрос, тъй като на пазара се срещат три основни вида дограма, която може да използвате. Вие преценявате дали да закупите дървена, алуминиева или PVC дограма, като…

За Мен

Здравейте, казвам се Люси Попова  и  върша работата си от дома си. Имам две котенца и две прекрасни деца. Харесва ми да си пия кафето късо и силно, порциите ядене - здравословни, коктейлите - студени и семейството ми винаги около мен. Обичам домът ми да е веинаги организиран и подреден, спомените ми пресни, снимките-  в рамки, почивките-дълги и далечни, да релаксирам на безкраен пуст плаж, да нося удобни и стилни дрехи, сърцето ми да е винаги изпълнена с вълнение, а душата ми спокойна. Пиша за всички тези неща, които обожавам, всички неща, които ме описват. Аз съм този блог.  

Моите Линкове

Категории

Контакти

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Pinterest Widget Plus

Профил в TWITTER