Как да пестим пари от банята вкъщи?

22116Немотията и неволята ни карат да ставаме изключително креативни и изобретателни. Вече се научихме да пестим от храна и дрехи, от излишни разходи за забавления, от транспортни разходи. Но знаете ли, че е напълно възможно да спестяваме и от банята? Ако не сте го знаели до сега, днес е вашият шанс да научите няколко интересни похвата, с които да спестите някой лев директно от банята вкъщи. Ето ги и тях:

 

 1. Къпете се вечер и рано сутрин

Така хващате вечерната тарифа за ток, ако сте на бойлер. Естествено, в случай че сте на топла вода, този похват няма да ви е от полза.

 1. Пробвайте да се изкъпете на свещи някой път, ще ви стане навик и любим начин да релаксирате след работа

Като се замислите, това е идеалният начин да създадете малко романтика в позахабените си от битовите проблеми  разправии интимни отношения с половинката. А и ще спестите пари от осветление!

 1. Чистете банята, докато се къпете

Хубавото на този метод за пестене на пари е, че ви позволява и да спестите време, тоест да си откраднете малко свободно време от уикенда, който сте насрочили за неприятното задължение да миете банята.

 1. Украсявайте със стара украса от останалите стаи

Казват, че всяка стара рокля е забравена нова рокля. Съвсем същото тогава можем да кажем и за домашните аксесоари у дома, които служат за декорация. Никой дори няма да се усети, че преди тази ваза от банята, всъщност, е стояла някъде скътана в кухнята или на перваза в трапезарията. И да не забравяме: това би бил идеален, бърз, лесен и най-вече безплатен начин да освежите банята, без дори да е нужно да ходите до магазина или да харчите каквито и да е пари!

Подобни Публикации

 • 89
  Защитата от яркото слънце и големите горещини през цялото лято е тема, номер едно. Към този проблем се подхожда с още по-голямо внимание, когато става дума за южната част от къщата ни. Тенти, обаче не се продават на метър. Такива трябва да бъдат специално изработени.
 • 83
  Ако влагата в домът ви мъчи по всяко време на годината. Ако не може да установите теч или пропукване на тръби в стени е основния проблем, то добре е да потърси веднага специалист. Този вид ремонтни работи има своите специфики и не бива да се отлага във времето. Водата тихо…
 • 82
  Много подходяща идея за летните партита и семейни вечери е направата на барбекю. За целта ще се нуждаете от подвижен бар, благодарение, на който гостите ви да се глезят подобаващо с различни ястия и напитки.Всичко, от което може да се нуждаете за едно градинско парти, може да събере на едно…

За Мен

Здравейте, казвам се Люси Попова  и  върша работата си от дома си. Имам две котенца и две прекрасни деца. Харесва ми да си пия кафето късо и силно, порциите ядене - здравословни, коктейлите - студени и семейството ми винаги около мен. Обичам домът ми да е веинаги организиран и подреден, спомените ми пресни, снимките-  в рамки, почивките-дълги и далечни, да релаксирам на безкраен пуст плаж, да нося удобни и стилни дрехи, сърцето ми да е винаги изпълнена с вълнение, а душата ми спокойна. Пиша за всички тези неща, които обожавам, всички неща, които ме описват. Аз съм този блог.  

Моите Линкове

Категории

Контакти

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Pinterest Widget Plus

Профил в TWITTER