Мъжкият пуловер – накъде без него през зимата

pulowerКогато говорим за мъжки пуловери, трудно можем да внесем думата стил в темата, защото зимният мъжки пуловер е една отделна категория, която има своето културно измерение. Пуловерът като дреха, която се носи през зимата е отличителен, защото директно се вписва в мъжкия натюрел, характера и външния вид на силния пол. Всеки уважаващ себе си мъж, през зимата си е приготвил поне няколко любими пуловери, в различни цветове, с различна украса, пуловери тип поло и т.н.

 

Както при всички дрехи, които са характерни за зимата и при пуловерите много е важна материята, от която са изградени. Разбира се, пуловерите може да са оплетени на 4, 6 или 8 и 10 нишки; може да са дебели вълнени пуловери; може да са пуловери от камилска кожа или пуловери от кашмир; мъжки пуловери от смесени материи и т.н. Всичко това рефлектира върху цената, но най-важното в случая е индивидуалният избор.  При него вече се намесват лични фактори и психологически зависимости, според, които всеки мъж, избира своите дрехи.

 

В последните години, разнообразието от пуловери на пазара е достигнало една връхна точка, в която изборът може да бъде труден. Има най-различни цветове, които представят достойнствата на материята, от която са направени, но също така придават характерна аура на всеки, който се докосне до тях. Може да е трудно да се възприеме днес, но като цяло вълнената материя е съпровождала човечеството от най-стари времена, може би затова днес пуловерът е толкова фамозна дреха в мъжкия гардероб. Тя придава особено излъчване и всеки мъж го носи с удоволствие през зимата.

 

Мъжкият пуловер през зимата е бягство от официалността. Една възможност за топло и приятно усещане в работна среда, в заведението, в дома. Пуловерът е изключително гъвкав, що се отнася до това, че може да се носи навсякъде и по-всяко време. Затова, мъже, пригответе пуловерите си – накъде без тях през зимата.

Източник: https://kapere.com/

Подобни Публикации

  • 79
    По своята същност дървениците биват над 90 вида, но в най-честия случай, тези, с които се сблъскваме са т.нар. креватни дървеници. Тяхното име не е случайно - насекомите се настаняват в матраци, в рамките на леглото, в меката мебел, в диваните и постелките и в самите завивки, в които спим.…
  • 66
    Много потребители, които притежават къща в провинцията си задават въпроса, коя е най-подходящата дограма за техния дом. Разбира се, няма еднозначен отговор на този въпрос, тъй като на пазара се срещат три основни вида дограма, която може да използвате. Вие преценявате дали да закупите дървена, алуминиева или PVC дограма, като…
  • 65
    Ако влагата в домът ви мъчи по всяко време на годината. Ако не може да установите теч или пропукване на тръби в стени е основния проблем, то добре е да потърси веднага специалист. Този вид ремонтни работи има своите специфики и не бива да се отлага във времето. Водата тихо…

За Мен

Здравейте, казвам се Люси Попова  и  върша работата си от дома си. Имам две котенца и две прекрасни деца. Харесва ми да си пия кафето късо и силно, порциите ядене - здравословни, коктейлите - студени и семейството ми винаги около мен. Обичам домът ми да е веинаги организиран и подреден, спомените ми пресни, снимките-  в рамки, почивките-дълги и далечни, да релаксирам на безкраен пуст плаж, да нося удобни и стилни дрехи, сърцето ми да е винаги изпълнена с вълнение, а душата ми спокойна. Пиша за всички тези неща, които обожавам, всички неща, които ме описват. Аз съм този блог.  

Моите Линкове

Категории

Контакти

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Pinterest Widget Plus

Профил в TWITTER