С какво да съчетаем бежовите обувки?

neutral-sandaliБежовите обувки са все по-популярни и обичани от модата. Вероятно това се дължи на факта, че те имат свойството визуално да издължават краката и да ги правят по-стройни и елегантни. Или просто защото изглеждат много шик. Но каквато и да е причината, явно жените ще продължават да залагат на тях и затова сега ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета за най-успешните съчетания на бежовите обувки с останалата част от облеклото.

 

Сметана, крем, праскова, кафе със сметана, карамел…

Нюансите на бежовото са безкрайно много и до един толкова романтични, че няма как да не се запленим от поне един от тях. Те създават усещане за спокойствие, въздействат особено релаксиращо и отпускащо. В кой точно нюанс се влюбихте?

 

За най-хармонични се приемат тези тонове, които са най-близки до нашия собствен естествен тен. В случай, че сте се чудили кой да изберете, това би било един добър ориентир. За да подчертаете съвпадението, добре е да облечете дрехи, които разголват по-голяма част от тялото и по този начин ще засилите още повече ефекта.

 

Що се отнася до съчетанието на бежовите обувки с останалите цветове, смело можем да заявим, че почти няма цвят, който да не си отива с бежовото. Изборът в този случай се свежда по-скоро до това, какво впечатление искате да направите на околните, отколкото дали избраната цветова комбинация е подходяща или не.

 

Така например, ако искате да внушите повече свежест и да подчертаете доброто си настроение, допълнете бежовите обувки с тоалет в синьо, зелено или червено.

Пастелните нюанси, в съчетание с щампи, биха провокирали усещане за спокойствие и баланс.
Бежовите сандали са страхотно допълнение към късите панталонки, мини полите и всякакъв тип шорти. Отлично си подхождат и с всички летни рокли.

Всъщност, най-хубавото е, че може да носите бежовите сандали и обувки с дрехи с всякакви дължини и те винаги ще ви стоят перфектно!

Подобни Публикации

  • 87
    По своята същност дървениците биват над 90 вида, но в най-честия случай, тези, с които се сблъскваме са т.нар. креватни дървеници. Тяхното име не е случайно - насекомите се настаняват в матраци, в рамките на леглото, в меката мебел, в диваните и постелките и в самите завивки, в които спим.…
  • 80
    Защитата от яркото слънце и големите горещини през цялото лято е тема, номер едно. Към този проблем се подхожда с още по-голямо внимание, когато става дума за южната част от къщата ни. Тенти, обаче не се продават на метър. Такива трябва да бъдат специално изработени.
  • 79
    Редица са фирмите днес, които предлагат услуги кърти, чисти, извозва. Това е страхотно, че има голям избор, но дали да се доверим на фирмите? На коя точно да се спрем и как да я намерим. Първият вариант е чрез каталозите на бизнес фирмите намиращи се на територията на областта. Другият…

За Мен

Здравейте, казвам се Люси Попова  и  върша работата си от дома си. Имам две котенца и две прекрасни деца. Харесва ми да си пия кафето късо и силно, порциите ядене - здравословни, коктейлите - студени и семейството ми винаги около мен. Обичам домът ми да е веинаги организиран и подреден, спомените ми пресни, снимките-  в рамки, почивките-дълги и далечни, да релаксирам на безкраен пуст плаж, да нося удобни и стилни дрехи, сърцето ми да е винаги изпълнена с вълнение, а душата ми спокойна. Пиша за всички тези неща, които обожавам, всички неща, които ме описват. Аз съм този блог.  

Моите Линкове

Категории

Контакти

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Pinterest Widget Plus

Профил в TWITTER