9 съвета за избор на перфектната сватбена рокля и шаферски рокли

Сватбата е времето, което е специален момент за всеки човек. Това е времето, когато всяка жена иска да изглежда красива и толкова красива, колкото само тя може да бъде. Най-важната част от една сватба е процесът на избора на сватбена рокля. Този момент е много специален за булката. За съжаление, на разположение с толкова много разновидности, изборът на сватбена рокля за булката вече не е лесна задача.

Има толкова много неща, за които трябва да се погрижите, преди да купите мечтаната сватбена рокля. Ето и някои съвети, които дават специалистите:

На първо място, трябва да се уверите, че сте избрали сватбена рокля, която отговаря на вашия тип тяло и акцентира най-добрите части на тялото ви. Ключовият фактор при избора на сватбата не е да се влюбите в един стил, а да изберете стил, който ви подхожда.

За пълни булки, най-добрият стил е стил на A-линия. Това е стилът, който удължава цялото тяло, без да привлече вниманието към талията. Изборът на рокля с една разкроена талият също е подходящ вариант за този тип тяло. Такъв подчертава бюста, прикрива бедрата и талията.

За булката, която е по-едра от кръста надолу се препоръчват рокли, които са по-прибрани около тяло, привличат вниманието нагоре и отдалечават погледа от големите и тежки форми на талията и ханша.

За едрата в раменете булката, роклята, която насочва вниманието на горната част на тялото ще бъде най-добрият. Показване на ръцете, гърба и деколтето ще помогне и ще отдалечи от бедрата си. Рокля стил корсет с рокля пола A-линия също изглежда най-добре в такъв тип тяло.

За дребничките булкати, A-ред и ръкав тип капачка са най-добрите. Без презрамки рокля изглежда добре на такъв тип тяло и дори да е с дълги поли. Такива ще създадат усещане за тежест в долната част. Стилът на A-линия помага за удължаване на тялото. Рокли Cap ръкави работят най-добре, като дава усещането за рокля без презрамки.

Може също да се консултирате с вашия булчински консултант и да получите добри възможности за избор на сватбени рокли за вашия тип тяло. Те са много добре обучени и ще ви дадат много хубави предложения.
Можете да проверите онлайн за сватбена рокля. Има сайтове, които ви позволяват да сортирате през много стилове и снимките на сватбени рокли.

Можете също така да разгледате различни модни списания за сватбена рокля, да преврите различни стилове, цветове и материи за намиране на сватбена рокля, която е най-подходяща за вас.Вземете предложения от вашите приятели и членове на семейството, но се уверете, че се придържате към цялостните желания за избор на сватбена рокля.

Подобни Публикации

  • 77
    Много подходяща идея за летните партита и семейни вечери е направата на барбекю. За целта ще се нуждаете от подвижен бар, благодарение, на който гостите ви да се глезят подобаващо с различни ястия и напитки.Всичко, от което може да се нуждаете за едно градинско парти, може да събере на едно…
  • 76
    Немотията и неволята ни карат да ставаме изключително креативни и изобретателни. Вече се научихме да пестим от храна и дрехи, от излишни разходи за забавления, от транспортни разходи. Но знаете ли, че е напълно възможно да спестяваме и от банята? Ако не сте го знаели до сега, днес е вашият…
  • 71
    Защитата от яркото слънце и големите горещини през цялото лято е тема, номер едно. Към този проблем се подхожда с още по-голямо внимание, когато става дума за южната част от къщата ни. Тенти, обаче не се продават на метър. Такива трябва да бъдат специално изработени.

За Мен

Здравейте, казвам се Люси Попова  и  върша работата си от дома си. Имам две котенца и две прекрасни деца. Харесва ми да си пия кафето късо и силно, порциите ядене - здравословни, коктейлите - студени и семейството ми винаги около мен. Обичам домът ми да е веинаги организиран и подреден, спомените ми пресни, снимките-  в рамки, почивките-дълги и далечни, да релаксирам на безкраен пуст плаж, да нося удобни и стилни дрехи, сърцето ми да е винаги изпълнена с вълнение, а душата ми спокойна. Пиша за всички тези неща, които обожавам, всички неща, които ме описват. Аз съм този блог.  

Моите Линкове

Категории

Контакти

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Pinterest Widget Plus

Профил в TWITTER